he7le8hodc3uds1bya03ldb7kixctyv35fu

 

SPORTBRILLEN

 

We werken al lang nauw samen met Adidas voor onze sportbrillen. Een goede, functionele sportbril,  is de combinatie van een praktische bril die aansluit bij uw sport met bijhorende specifieke  filterglazen.
Ook een sportbril kan met glazen op sterkte verkregen worden. Dit is mogelijk dankzij een binnenclip die de glazen op sterkte vasthoudt.

 Oakley

Sinds dit jaar bieden we ook  OAKLEY sportbrillen in ons gamma aan! We zijn overtuigd van het mooie design en de vele combinatie-mogelijkheden na onze grondige opleiding!
Deze sportbril is ook  leverbaar met correctieglazen  op uw sterkte (zonder clip). Er zijn verschillende types van spiegel op het glas  te verkrijgen naargelang de sport die u beoefent waardoor u gepersonaliseerde glazen hebt.

Zwembril

Zwemt u graag? Dan kan u voortaan  genieten van  helder  zicht onder en boven  water. Want ook een zwembril kan op sterkte verkregen worden.

 brillen

Ook voor de kleinsten onder ons wordt soms voor een sportbril gekozen. Zo moeten we onze sportievelingen  niet tegenhouden en kunnen  ze volop sporten of spelen met praktisch geen kans op breuk van deze bril.

Aarzel niet om binnen te springen en u vrijblijvend te laten informeren over onze mogelijkheden voor het beoefenen van uw sport.