HOORAPPARATEN

 hoorapparaten GN

Hebt u het gevoel dat u regelmatig een stuk van het gesprek mist? Moeten de mensen uit uw omgeving regelmatig dingen herhalen of luider spreken voor u ze begrijpt? Gebeurt het dat men u zegt dat uw TV of radio te hard staat?

Deze zaken kunnen erop wijzen dat u een gehoorverlies heeft. Om te weten hoe het nu precies met uw gehoor gesteld is, kunt u langskomen voor een gratis hoortest (zonder medisch doel). We bespreken het resultaat grondig.

Blijkt er gehoorverlies aanwezig te zijn, dan vindt er best eerst een onderzoek door een Neus-Keel-Oorarts plaats. De NKO-arts kan oordelen of er zich afwijkingen in de oren bevinden die de gehoorproblemen kunnen verklaren. Indien de arts hoorapparaten als de beste oplossing ziet, zal hij u een formulier meegeven, waarmee de mutualiteit bij de aankoop van hoorapparaten een stuk in de kosten terugbetaalt.

Er bestaan heel wat verschillende soorten hoortoestellen. Onze audiologe geeft u een gepersonaliseerd advies om samen met u de meest geschikte hoorapparaten te kiezen in functie van uw gehoor en budget.

Er is een proefperiode van ongeveer een maand, waarin de hoorapparaten verder worden afgesteld volgens uw wensen. Gedurende die periode is het belangrijk dat u de apparaatjes uitvoerig test in verschillende omgevingen.

Ook na aankoop van de hoorapparaten blijven we alles opvolgen. Inbegrepen in de service zitten gratis bijregelingen. Daarnaast is het aangeraden om een 6-maandelijkse controle met gratis onderhoud van de toestellen te laten uitvoeren.

We verkopen ook de hoorapparaatbatterijen, onderhoudsproducten, oorstukken en allerhande hulpmiddelen voor personen met een slechthorendheid of doofheid. Een huisbezoek is mogelijk na afspraak voor mensen die niet meer mobiel zijn.