OPTIEK SYNHAEVE BESTAAT REEDS 50 JAAR!

 

7E3A3289Optiek Synhaeve is opgericht door Walter Synhaeve en zijn vrouw Monique Adyns te Vichte in 1971. Zij combineerden hun zelfstandige zaak met de opvoeding van 5 kinderen. Daarbovenop vervulde Walter nog een dagtaak bij de firma Bekaert, waar hij verantwoordelijk was voor de oogmetingen en het aanpassen van de veiligheidsbrillen.

In 1995 namen Carine en Lucia het roer over. Carine en Lucia, die beiden met succes afstudeerden aan de gerenommeerde optiekschool IORT te Brussel, verdiepten zich verder in de optometrie en contactologie via diverse opleidingen in binnen- en buitenland. Met deze kennis, passie en gedrevenheid bouwden ze samen de winkel uit tot een vaste waarde in de optiekwereld. Optiek Synhaeve werd een zaak waar je, naast het aankopen van brillen, ook terecht kan voor oogmetingen en het aanpassen van contactlenzen.

 

In 1996 kwam Lieve Windels, ook opticien-optometrist, de tandem zussen versterken met haar gedegen kennis en technische bekwaamheid. Veerle Couvent, audiologe van opleiding, kwam erbij in 2009. Zij ondersteunt de verkoop en geeft u graag professioneel advies bij het aanschaffen van het juiste hoorapparaat. In 2014 sloten Emilie Detavernier (audiologe), Julie Buijze (opticien-optometrist) en Delphine Baguet (opticien-optometrist) aan bij ons team. Met deze 3 jonge, dynamische opticiens is het team van optiek Synhaeve compleet!

 

team optiek synhaeve

 

Dit maakt dat Optiek Synhaeve bestaat uit een team van 7 vrouwen, ondersteund door hun familie en vrienden, die, zoals altijd, de klant centraal plaatsen!

Wij hopen jullie nog vele jaren van dienst te zijn!