Contactlenzen

Ondanks het feit dat brillen steeds mooier worden en steeds meer een modeaccessoire worden, kiezen toch veel mensen voor contactlenzen. Het dragen van contactlenzen biedt dan ook bepaalde voordelen. Contactlensdragers hebben ten opzichte van brildragers geen last van regendruppels of damp. Daarbovenop ervaren ze een comfortabeler zicht door een grotere bewegelijkheid en in vele gevallen ook een scherper zicht. Ook voor het beoefenen van sport zijn lenzen uiterst handig.

Lees verder

De laatste jaren is er een veel grotere keuze aan lenstypes en lensmaterialen. Met andere woorden er zijn veel meer mogelijkheden om nagenoeg iedereen de kans te geven om contactlenzen te dragen.

Met contactlenzen zijn we in staat bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie te verbeteren. We specialiseren ons in het aanpassen van multifocale contactlenzen. Dit zijn lenzen om zowel ver als dichtbij scherp te zien.
We passen vooral zachte (silicone)hydrogel lenzen aan. Daarnaast kunt u ook voor het aanpassen van harde zuurstofdoorlaatbare lenzen bij ons terecht.
Wenst u contactlenzen te proberen, kom gerust een langs voor verder advies. Onze contactlensspecialisten helpen u graag verder!

Soorten lenzen

Bij Optiek Synhaeve begrijpen we dat niet één maat voor iedereen past als het gaat om zichtcorrectie. Daarom presenteren we met trots onze diverse collectie contactlenzen. Of je nu op zoek bent naar gemakkelijke daglenzen voor af en toe gebruik, maandlenzen voor dagelijks comfort of gespecialiseerde lenzen voor astigmatisme of presbyopie, we hebben opties die aansluiten bij jouw behoeften.

Onze contactlenzen bieden niet alleen helder zicht, maar passen ook bij jouw levensstijl. Met deskundig advies en begeleiding van ons team kun je met vertrouwen kiezen uit de diverse soorten contactlenzen die we aanbieden.

Lenzen

Daglenzen

Daglenzen zijn contactlenzen die je maar één dag draagt. Je brengt ze ’s morgens aan en je gooit ze ’s avonds gewoon weg. De volgende dag begin je weer met een gloednieuw, fris paar lenzen. Daglenzen worden om die reden de beste manier van lenzen dragen genoemd.

Lees verder

Deze lenzen zijn ideaal als je de vrijheid wil om zonder bril een paar uur te sporten, uit te gaan of je uit te leven in het weekend of op reis.

Wat zijn de voordelen van daglenzen?

  • Geen gedoe, ze vragen totaal geen onderhoud
  • Geen lensvloeistof nodig, ook handig als je reist
  • Goede oplossing bij het zwemmen (in combinatie met een zwembril)
  • Aangewezen als je occasioneel lenzen wil dragen

Maandlenzen

Maandlenzen zijn contactlenzen die je gedurende 30 dagen draagt. Je brengt ze ’s morgens aan en op het einde van de dag neem je jouw contactlenzen er terug uit. Je reinigt de contactlenzen met contactlensproduct volgens de aangeleerde methode en bewaart ze in de lenshouder.

Lees verder

De volgende dag breng je dezelfde contactlenzen terug aan.

Als je van plan bent om elke dag lenzen te dragen, zijn maandlenzen een goede oplossing.

Tweewekelijkse
lenzen

Tweewekelijkse lenzen zijn een goede oplossing voor mensen die elke dag hun lenzen willen dragen, maar problemen hebben met droge ogen of snel vervuilde contactlenzen. Deze contactlenzen bestaan uitsluitend uit hoog

Lees verder
zuurstofdoorlaatbaar materiaal. Ook zijn ze dunner dan een maandlens en verhogen daarmee het draagcomfort. Daarnaast vervang je ze sneller dan een maandlens. Na 14 dagen dienen deze contactlenzen vervangen te worden.

Hybride
contactlenzen

Hybride contactlenzen zijn lenzen met een harde kern en een zachte rand, specifiek voor onregelmatige cornea’s zoals keratoconus, corneaal astigmatisme, post-operatieve corneale onregelmatigheden,…

Lees verder
Voor meer informatie, kom gerust eens langs bij ons in de winkel. Wij vertellen u er graag meer over.

Bestel je lenzen hier!

Indien u reeds klant bent bij ons, dan hebben wij alle lensgegevens staan. Het volstaat enkel aan te duiden welke lenzen en welk aantal u wenst bij te bestellen.

Wenst u eerst een controle van uw lenzen, zodat u zeker bent dat u de meest geschikte lenzen heeft? Kom gerust eens langs bij ons in de winkel. Onze contactlensspecialist helpt u graag verder.

Alvast bedankt voor uw bestelling. Wij contacteren u van zodra uw lenzen binnen zijn.

Lenzen bestellen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Daglenzen:
2-wekelijkse lenzen:
Maandlenzen:
Bent u nog geen klant? Gelieve onderstaande gegevens in te vullen:
Op welke manier wenst u graag verwittigd te worden indien uw lenzen ter beschikking zijn?
Bestelling:
Verzendkosten voor daglenzen €5,00
Verzendkosten voor maandlenzen €3,00
Privacy Policy